Du bist einfach hässlich, de amúgy egy Blog

Vicceskedjünk - amikor a nő tiszta szívből szeret

2017. június 19. 19:53 - James Morgenstern

Egyszer egy nőknek szóló önfejlesztő tanfolyamon, mely arról szólt, hogyan éljünk szerető párkapcsolatban kedvesünkkel, az előadó megkérdezte a jelenlévő hölgyeket: - Hányan szeretik közületek párjukat tiszta szívből? Mindegyik nő felemelte a kezét. Majd az előadó folytatta: - Mikor volt az utolsó alkalom, amikor tudattátok életetek szerelmével, mennyire szeretitek őt? A legtöbb nő azt felelte, hogy épp a mai napon, páran tegnap, néhányan pedig nem emlékeztek. Ezután az előadó megkérte a résztvevőket, hogy vegyék elő telefonjukat, és küldjék el SMS-ben a következő üzenetet élettársuknak/férjüknek: “Szeretlek, édesem”.Miután a válaszok zöme beérkezett, arra utasította a hölgyeket, hogy cseréljék ki telefonjukat a mellettük ülőével, majd hangosan olvassák fel a kapott választ.

Íme néhány válaszüzenet:

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: nők

Status report #02

2017. május 18. 14:22 - James Morgenstern

Rég írtam, de hagyom is a kifogásokat. Azóta főállásban dolgozok, tetszik a fizetés és a munka is. Egyelőre még a korábban említett Vöröskével összejárunk hancúrozni, de már szerintem nem sokáig, azt mondja kezd forró lenni a talaj. Hát Istenem, nem tehetek róla, hogy ennyire jól bánok vele. Egy tárgyam maradt plusz az államvizsga, de egyáltalán nincs motivációm ilyen jó időben ezzel foglalatoskodni. Azóta nem gémeltem senkit, a korábban említett csajt is leépítettem, mivel túl soknak éreztem a befektetett energiát és nem haladt semerre a dolog. Egyelőre ennyi, tanulok ezerrel és várom a nyaralást :)

Szólj hozzá!

Redhead

2017. március 19. 16:58 - James Morgenstern

A korábban megismert 30-as lánnyal a napokban sikerült végül normálisan találkozni. Élőben szebb, mint a képeken és tényleg ott van benne az az igazi jó értelembe vett hülye, amit sok emberből hiányolok. Először egy teljesen semleges helyen voltunk, beszélgettünk, ittunk. Én nem tudom hogyan, meg miért, de bejöttem neki, az ölembe ültettem velem szemben és smároltunk. Hihetetlen ez a csaj. Megkérdezte tőlem, hogy...

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: nők napirövid pua

Status Report

2017. február 12. 14:43 - James Morgenstern

Régen írtam már, itt a pótlás ideje.

Jelenleg van ugye az egyik idősebb nő, akivel összejárunk. A héten megismertem egy egész helyes csajszit, 30 körül van, külsőre nagyon az esetem és belsőre is nagyon értelmesnek és humorosnak tűnik, veszi a lapot. Igaz van már egy fia, de ezek a dolgok engem sose zavartak igazán. Jó lenne behúzni fuckbuddynak, ő tényleg nem csak szexuálisan tudna megmozgatni. Továbbá online gémel(t)em a harmadik csajt. Ő Fiatalabb, korban egyezünk, értelmes ő is. Nála kicsit azt érzem, hogy külsőre meg egora felettem van, de valami csoda folytán kurva jól nyomom neki a cocky-funnyt, a keretemet eszi, mint kacsa a nokedlit, úgyhogy lehet belőle valami. Azért nála érzem azt, hogy sokat kell még fejlődnöm, most kezdett el körvonalazódni, hogy a nők tényleg nem az érzéseidre kíváncsiak, hanem arra, hogy határozott vagy-e és ott van-e a win-win felfogás benned.

Szólj hozzá!

Napirövid #04

2016. november 27. 21:02 - James Morgenstern

A múlt hét parádésra sikeredett, nem is tudom mikor jött össze ennyi jó dolog egyszerre. Új kocsi, új telefon, új csaj, új teljesített vizsga, új testsúly rekord. Végre tartósan 70 kg felett vagyok, aminek elmondhatatlanul örülök. Végre van eredménye a több hónapos edzésnek és egy hét gyomorgörcstől se fogytam vissza olyan sokat. Egyetemen ez az utolsó pár hét szopó lesz, de már fel se tűnik mikor fasz répa van a számban. Taps-taps. Szájonárá.

Szólj hozzá!
Címkék: napirövid

Ildi Milf 2016 [Frissítve]

2016. november 20. 13:37 - James Morgenstern

Most értem magam utol a régi blogom cikkeinek átköltöztetésével, szóval innen már a jelenben vagyunk. Így ma egy régi csajról/nőről/asszonyról lesz szó.

Néhány bejegyzéssel korábbi visszaemlékezésben olvashattatok róla és kettőnk "kapcsolatáról". Most, hogy nem kell senkinek elszámolnom semmivel, a kezembe vettem a dolgokat és újból megkerestem 3 év után.

Tovább
Szólj hozzá!

Napirövid #03

2016. november 20. 13:19 - James Morgenstern

Sikerült előrelépéseket tennem a fejlődés irányába. Elkezdtem a kondizást, nyárra sukár testem lesz, ha így folytatom. Már most is van egy kevéske látszata, mindenképp motiválni fog, ha már szemmel látható lesz a növekedés. Ezen kívül ismét szeretném átúszni a Balatont a nyáron, erre majd késő tavasszal tervezem a felkészülést. A 3 órás határt céloztam meg, de hajtani fogok a 2:30-ra :D A héten elkezdődött a szemeszter, már csak a tanulásra kell több figyelmet fordítanom. Egyelőre megvan a motiváció, végezni akarok idén az egész szarral és egy jó pozícióban dolgozni. Lehetőségeim vannak, élni is fogok velük. Munka terén is jól állok, újra magas a motivációm, jól érzem magam, szerencsére bőségesen kijövök a diák fizetésből.

Szólj hozzá!

Napirövid #02

2016. november 20. 13:07 - James Morgenstern

Ma fürdés után magamra öltöttem a kedvenc fürdő/rövidnadrágomat és a zsebe tele volt a Balaton iszapjával. Látszik nyár óta nem volt rajtam. Nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy újra elkapott az egész csajozási láz, hiányoznak a balatoni bandázások, reggelig tartó bulik, meztelenkedés, éjszakai fürdőzés és az a fülledt meleg idő. Nekem sose volt bajom a nyári 40 C°-kal, nem értem miért károgott mindenki. Remélem most - 15 C°-ban mindegyik vígan maszturbál. A következőt tuti kimaxolom, már amennyire engedi majd a munka :)

Szólj hozzá!
Címkék: nyár napirövid pua